Webbutveckling och digitala lösningar

Webbutveckling och moderna applikationer
Webbutveckling och moderna applikationer

Robust och pålitlig webbutveckling

Vi på Beanloop är specialister på webbutveckling. Vi älskar att utveckla moderna och robusta webbapplikationer och digitala lösningar. Vi sätter stolthet i att kunna erbjuda tekniskt avancerade lösningar med hög användarvänlighet!

Webbutveckling och digitala lösningar kan bestå av allt från webbsystem, molntjänster, API utveckling, integrationsprojekt eller javascriptdrivna applikationer. Allt detta är exempel på sådant vi arbetar med dagligen. Gemensamt för våra lösningar är att de är baserade på välbeprövade och pålitliga tekniker, t ex ReactJS, AngularJS, NodeJS, HapiJS, Laravel, ElasticSearch, Redis, PostgreSQL och SQL Server för att nämna några.

Vi ställer alltid höga kvalitetskrav i vår webbutveckling och på de lösningar vi tar fram. Och vi hjälper alltid våra kunder och sätta rätt fokus och prioritet.

För att göra det arbetar vi enligt beprövade agila metoder och använder oss av en levande backlog där krav och önskemål gärna dokumenteras i form av ”user stories” eller användarfall. Dessa ”user stories” har för avsikt att fånga alla ”vad, varför och hur” som behövs för att systemet ska uppfylla sitt syfte. Dessa ”user stories” måste så klart underhållas och prioriteras mot varandra. Ett arbete som sker löpande genom hela projektet. Allt detta för att säkerställa att våra leveranser håller högsta möjliga kvalitet.

Vårt mål är att de webbapplikationer vi bygger ska fungera optimalt för slutanvändaren oavsett om de surfar på mobil eller på dator med stor skärm. Därför testar och optimerar vi alltid vår kod i syfte att ge användaren bästa möjliga användarupplevelse.

Snabba laddningstider, responsiva gränssnitt och hög kompatibilitet oavsett webbläsare eller enhet är några av de viktigaste kraven vi ställer på våra webblösningar när det gäller användarupplevelsen. Det är superviktigt eftersom just användarupplevelsen är den överlägset viktigaste faktorn som avgör hur användarna uppfatta systemet.

Kontakta oss gärna för att förutsättningslöst prata igenom just era behov och hur vi kan hjälpa er att uppnå dom.