Apputveckling

Vi är specialiserade på React Native, ett ramverk utvecklat av Facebook för att effektivt kunna bygga nativa appar till både iOS och Android med en och samma kompetens och kodbas, vilket såklart sparar mycket tid och resurser. För att bygga riktigt bra appar som håller bra kvalitet både i kodbasen och prestandamässigt krävs programmerare som har lång och gedigen erfarenhet av både React och React Native, vilket är precis det vi har på Beanloop.

Två världar samma språk

Vi bygger appar med React Native, som är ett ramverk för att bygga appar till plattformarna Android, iOS och UWP med hjälp av JavaScript-biblioteket React.js. Både React Native och React.js är framtagna av Facebook och stöds av ett mycket stort open source community.

Prestanda

Vad man behöver se upp med är leverantörer som inte har tillräckligt med erfarenhet av React Native då det riskerar leda till att appen inte håller måttet prestandamässigt. React Native är inte särskilt “förlåtande” och för att bygga riktigt bra appar krävs programmerare som har god erfarenhet av ramverket och som vet hur man bygger en kodbas som inte ställer till med prestandaproblem. I vissa edge cases har React Native i allmänhet svårare att hålla tillräckligt hög prestanda jämfört med en motsvarande app som byggs direkt i native språket. Exempel kan vara extremt långa och komplicerade listor, eller väldigt animationstunga appar.