Kontakta oss

Låt oss bygga kreativa lösningar tillsammans, tveka inte att höra av er om ni behöver vår expertis. Ring eller maila så plockar vi fram Post-it-lapparna, rensar whitebordtavlan och kokar kaffe!

Bild på Jesper Håkansson

Jesper Håkansson

Grundare & Fullstackutvecklarejesper@beanloop.se0732434725

Jesper har en bred teknisk kompetens då han som fullstackutvecklare obehindrat slänger sig mellan olika delar i ett system. Han är både produktiv och en problemlösare ut i fingerspetsarna, och har alltid lagt stor vikt vid att kod blir kvalitativ och långsiktigt hållbar.

Bild på Alexandre Driaguine

Alexandre Driaguine

Delägare & Fullstackutvecklarealex@beanloop.se

Alexandre är en lagspelare och lägger stor vikt vid att producera bra kod. Han har lätt för att lära sig nytt, är stresstålig och kommer snabbt igång med nya utmaningar. Alex har också mycket erfarenhet av kompetensdelning.

Bild på Oscar Nordquist

Oscar Nordquist

Delägare & Fullstackutvecklareoscar.nordquist@beanloop.se

För Oscar är programmering helt klart mer än ett jobb. Han är mycket kreativ och påhittig och har ständigt fler hobbyprojekt på gång än han hinner med. En fullstackutvecklare med tyngdpunkten på klienten, och med ett öga för detaljer. Oscar är också en driven person som är positiv och sprider mycket glädje.

Bild på Rasmus Karlsson

Rasmus Karlsson

Delägare & Fullstackutvecklarerasmus.karlsson@beanloop.se

Det som utmärker Rasmus är hans otroliga förmåga att fokusera och få saker gjort. Han är väldigt produktiv och producerar kod med hög kvalitet. Han har också lätt för att sätta sig in i nya sammanhang och lära sig nya saker.

Bild på Daniel Thyselius

Daniel Thyselius

Fullstackutvecklaredaniel.thyselius@beanloop.se

Daniels styrka ligger i att förstå och engagera sig i kundens utmaningar, samt se kreativa lösningar ur ett större perspektiv. Som person är han driven, entusiastisk och social, och därför ofta tagit på sig att leda projekt och utvecklingsteam, samt delta i design och planering av nya system. Han brinner för agil systemarkitektur, där levande dokumentation och gedigen kodstruktur ligger i fokus. Allt för att minimera växande komplexitet!

Bild på Sherief Badran

Sherief Badran

Grundare & VDsherief@beanloop.se0709160723

Sherief är en fullstackutvecklare som tycker det är extra kul med databasmodellering och arkitekturella modeller. Han tycker det är väldigt roligt med utmaningen att bygga företag och gillar att lära sig nya saker såväl som att jobba med både kortsiktiga och långsiktiga strategier.

Bild på Therese Andersson

Therese Andersson

Ekonomiansvarigtherese@beanloop.se0730335451

För Tessan, som har 15 års erfarenhet som civilekonom, är ekonomuppdraget på Beanloop mer än bokföring. Hon är väldigt noggrann och har genom åren hjälpt oss med ekonomiska modeller, strategier och budgetar som har varit till stor nytta för verksamheten. Hon har också ett engagemang i bolagets ledningsarbete.

Bild på Du?

Du?

Senior fullstackutvecklareSe lediga tjänster