Beanloop nominerade till stora IT-kompetenspriset 2017

IT-kompetenspriset 2017

Beanloop nominerade till Stora IT-kompetenspriset 2017

Vårt fokus på digitalisering uppmärksammas

Vi kan stolt berätta att vi idag fick reda på att Beanloop är ett av tio företag i Linnéregionen (Kalmar/Växjö) som är nominerade till det ”Stora IT-kompetenspriset 2017”. Priset delas ut av IEC som arbetar för att göra Linnéregionen till norra Europas mest attraktiva IT-region, och i år har IEC valt att ta med Beanloop som en av finalisterna.

Stora IT-kompetenspriset delas ut för fjärde året i rad av IEC till ett företag/organisation som utmärkt sig för sin samverkan med utbildningar på olika nivåer och strategiskt med den interna kompetensutvecklingen. IEC vill lyfta verksamheter som arbetar strategiskt och långsiktigt för att säkra den långsiktiga kompetensförsörjningen. Tidigare vinnare är Sigma IT & Management  Sweden AB,  Softwerk och Fortnox.

Vi är så klart jätteglada att vara med i racet och hoppas att vårt fokus och hårda arbete fortsätter att uppmärksammas av vår omgivning. Bara att vara nominerade ser vi så klart som ytterligare en bekräftelse på att vi är på rätt spår. Här kan man läsa mer om IT-kompetenspriset och här finns en lista på de övriga nominerade.